Rreth Nesh

alpan

ALPAN

ALPAN sh.p.k lind nga një bashkëpunim i suksesshëm. Edhe pse e krijuar prej pak kohësh ALPAN synon të ofrojë një produkt të ri për tregun vendas dhe atë të jashtëm.

 

Falë eksperiencës shumë vjeçare në fushën e prodhimit dhe të tregtimit që këto kompani mbartin dhe falë cilësisë së lartë të produktit ALPAN synon të jetë një risi në fushën e prodhimit të paneleve të aluminit dhe të plastikës.
”F&L”, ”2FAF” dhe ”ALPAN” së bashku përfaqësojnë një sukses për tregun e brendshëm dhe në të gjithë rajonin falë cilësisë së lartë, inovacionit të ofruar dhe korrektësisë maksimale. ALPAN falë makinerive moderne dhe cilësisë së lartë të lëndës së parë ofron sot panele dyersh me një gamë të lartë ngjyrash dhe modelesh dhe një cilësi të pa diskutueshme.

Në produktet ALPAN shkrihen CILËSIA, DESIGN dhe MBROJTJA në një produkt të vetëm.

Falë programit të saj për një zhvillim të vazhdueshëm synon të ofrojë gjithmonë cilësi, inovacion dhe modele të reja.